Spille EuroMillions

Den største Lotteri i Europa - EuroMillions

En av de mest populære lotterier i verden i dag er EuroMillions lotteriet, som spilles i Storbritannia, Frankrike, Spania, Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits. En hovedgrunn til lotteriens popularitet er at det er en av de eneste engangsbeløp, tax-free lotterier i verden.

Trekning holdes på fredager og vises live på BBC 1. Spillere kan også sjekke med forhandleren de kjøpte sin kupong for de vinnende nummer. Den enkleste måten å få tallene er å gå til EuroLotto Resultater nettstedet. Området er også praktiskt for å finne tidligere vinnertalle.

Jackpotter er rullet over til neste ukes trekning hvis noen vinner kupong er solgt for opptil ti ganger. På den ellevte uke, ytterligere midler fra salg er “rullet ned” til vinnere av mindre jackpotter.

Nye regler innført på 9. februar 2007 etablerte Euro lotto “Super Trekning” som finner sted to ganger hvert år og presenterer jackpotter i regionen på £ 100 millioner. Forskjellen med “Super Trekning” er at jackpot må være vunnet i løpet av uken av trekningen, derfor, hvis ingen kupong innehaver klarer å matche alle tallene som trekkes, jackpoten vil bli rullet ned til neste vinne premien tier. Men, siden februar 2009, denne regelen er endret så vi har rollover Supert Trekning!

Hvordan du spiller EuroMillions

Det er lett nok til å spille EuroMillions. Bare velge fem tall mellom en og 50, og to supplerende tall kjent som Lucky Star tall mellom en og ni. I trekningen vil fem tall og to Lucky Star tall blir trukket. Hvis de passer til det du plukket, har du truffet jackpot og ditt liv kan forandre seg for alltid! To ganger i året, er det en Super Trekning, hvor premiene i overkant av 100 millioner er opp for fange.

Hvordan du spiller EuroMillions online

EuroMillions kuponger kan enkelt kjøpes online uavhengig av hvilken del av verden du bor. Dette er det beste alternativet ettersom det ikke er noen sjanse for å miste billetten, og det kan gjøres i komforten av ens hjem. Du kan også sjekke lotteri resultater både nåværende og tidligere. Netthandel tilbyr ytterste brukervennlighet og bekvemmelighet, og de høyeste nivåer av sikkerhet.

www.playhugelottos.com er en av de mest pålitelige og sikre lodd innkjøp agenter, dedisert til å kjøpe EuroMillions og andre lotteri kuponger og overføre gevinstene hvor som helst i verden til vinnerens ønske. Nettsiden er tilgjengelig i seks språk bortsett fra engelsk og er støttet av en online brukerstøtte anlegg som veileder brukeren i tilfelle av problemer i den elektroniske prosessen. Playhugelottos.com er nå å lage en oppføring i den indiske online lotteriet scene. Spill lotteri på Internett og være en del av moroa, spenning og ren profitt potensial i EuroMillions lotteriet.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>