Spille EuroMillions

Hvordan du kan vinne € 116 000 000 Italia SuperEna Lotto jackpot - del 1

Mange lurer på hvordan du kan forbedre sjansene for å vinne store lotto jackpot som for tiden er å få tak i den italienske SuperEna. Det er mange teorier, ideer og strategier for å spille Lotto, og her er første del av en liten guide vi setter sammen. Lykke til alle SuperEna spillere!

Hvordan kan jeg vinne Italia SuperEnalotto 6 / 90?

Odd – Even Lotto nummer tips

Når du velger Italia SuperEna Lotto tall, kan du prøve å ha en relativt jevn blanding av oddetall og partall. Alle oddetall eller alle partall er sjelden trukket, forekommer bare fire prosent av tiden. Den beste blandingen er å ha 2 / 4, 4 / 2 eller 3 / 3, som betyr to oddetall og fire enda, eller fire oddetall og to selv, eller tre oddetall og tre selv. En av disse tre mønstrene vil oppstå i 84 prosent av SuperEna trækker.

Høy – lav Lotto antall tips

Vinnende SuperEna nummer er vanligvis spredt over hele nummeret feltet. Hvis vi tar en rekke felt og kutt den i to, har vi den lave halvparten og den høye halvdelen. I et 90-tall spill som SuperEnaloto, ville tallene 1-45 være i den lave halvår, og tall 46-90 ville være i den høye halvparten. Alle høye lotto tall eller alle lave tall er sjelden trukket, forekommer bare to prosent av tiden. Den beste blandingen er å ha 2 / 4, 4 / 2 eller 3 / 3, som betyr to høye og fire lav, eller fire høye og to lave, eller tre høy og tre lave. Vinnernummeret grupper med disse tre mønstre oppstår i 79 prosent av alle SuperEna Lotto trækk.

Prøv dine teorier og flaks – klikk her for å spille SuperEnaLotto online

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>