Spille EuroMillions

Hvordan kjøpe SuperEnaLotto kuponger online og spille Italia SuperEna lotto på nettet

En av de største lotteri spill i Italia er det SuperEnalotto, som kan sees på som Italias svar på Power Ball spill som spilles i USA. Enalotto har eksistert i over et halvt århundre, og det moderne SuperEnalotto spill har blitt operert av Sisal siden 1996.

Slik spiller SuperEna Lotto

SuperEnalotto spilles hver tirsdag, torsdag og lørdag. Spillere velger seks lotto tall fra 1 til 90. Spillere kan også velge å spille en “superstjerne” – ikke akkurat en bonus ball, men en som kan hjelpe dem å oppnå en trøstepremie burde de gå glipp av jackpotten. Hvis du ikke kan få til en Superena lotto utløp, det beste er å spille online via banner linken nedenfor:

http://www.playsuperena.com/da/home.html


Om SuperEnaLotto resultater

I motsetning til mange andre lotterier som har en egen trekning av tall, de seks vinnertall i SuperEnalotto er de første tallene trukket fra lotteri spill som spilles i seks italienske byer. I alfabetisk rekkefølge disse er: Bari, Firenze, Milano, Napoli, Palermo og Roma.

Den største SuperEna Lotto vinner

Det har vært noen svært bemerkelsesverdige vinner i historien av SuperEna lotto. I april 1998 ble en syndikat av 100 spillere – effektivt en hel landsby – vant € 32700000 mellom dem. I august 2003 en individuell vant litt over det dobbelte beløpet når de øses € 65,900,000. Så mai 2005 en gruppe på ti SuperEnalotto spillere vant € 72,000,000.

Rekorden for største seier for alle ble etablert fredag 22 august 2009, da en enkelt billett-holderen fra Bagnone i Toscana øses den utrolige summen av € 143,900,000. Størrelsen på jackpotten skyldes en lang rekke rollovers, med den forrige seier ha funnet sted 31. januar 2009. Den endelige vinneren, som går ned i rekordbøkene som den største individuelle lotteri vinner i Europa, har ikke blitt navngitt av noen offisielle kilder og så hans eller hennes identitet fortsatt et mysterium.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>