Spille EuroMillions

Italia spill på SuperEnaLotto - de kjøper SuperEna kuponger akkurat som oss utlendinger!

SuperEnaLotto nyheter


Vi har fulgt det i ukevis, det SuperEnalotto Italia, med en jackpot som nå har rammet € 133,000,000. Men som resten av oss kjemper for å bli den store vinneren, en italiensk byrådet vil satse sitt budsjett på SuperEnalotto i håp om at dersom byen vinner, kan det bli et skatteparadis. Ordfører Antonio Amente har annonsert at den italienske byen Melito, nær Napoli skal bruke en del av sitt budsjett til å kjøpe lodd i Italias SuperEnalotto, og spiller hver tegne inntil SuperEnalotto jackpot er vunnet.

SuperEnaLotto spille feber

Så det er ikke bare italienske Lotto-spillere og verden lotteri syndikater komme inn i SuperEnalotto handling, nå er en hel by er å kjøpe lodd. Byen på 35.000 skal gjøre sin første innsats på SuperEnalotto Italia denne uken, med kveldens € 133 000 000 jackpot å være det første tegn som de spiller i. Rådet administratorer vil tilbringe € 15 for en uke, ved hjelp av midler fra ordførerens lønn, for å gjette de seks riktige tallene i SuperEnalotto.

http://www.playsuperena.com/da/home.html

SuperEnaLotto nyhet

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>