Spille EuroMillions

Italiensk lotto - Superenalotto. Hvordan spille i dette berømte lotteriet fra Italia?

SuperEnalotto italiensk lotteri ble opprinnelig lansert i 1950 under navnet “Enalotto”. Noen tiår senere, i 1997, ble “Enalotto” relansert med nytt og forbedret spillformat og under et nytt navn “SuperEnalotto”.

Superenalotto italiensk lotto er kjent for å generere en av verdens største tax free lotteri jackpotter! På grunn av de spektakulære jackpot størrelsene som har blitt generert i fartstiden til Superenalotto, har dette italienske lottospillet blitt enormt populært over hele verden blant mange lotteri spillere.

SuperEnalotto jackpotter vokser seg svært store fordi det ikke finnes en øvre grense på dem og det ikke finnes roll down av jackpotter. Lotteriet er også attraktivt for spillere fordi gevinsten ikke skattlegges.

La oss se på noen eksempler nedenfor på store bemerkelsesverdige rekord jackpot gevinster i det italienske lotteriet SuperEnalotto.

€ 177729044 rekord-jackpoten i SuperEnalotto italiensk lotto ble vunnet den 30. Oktober 2010 av 70 heldige personer som spilte i syndikat. Hver av disse 70 heldige vinnerene vant rundt € 2,538,986 euro.

€ 147 807 299 ble vunnet i SuperEnalotto av en enkelt loddholder fra Bagnone i Toscana den 22 august 2009

€ 100 756 197 denne rekordhøye SuperEnalotto jackpoten ble vunnet av en eneste loddholder fra Catania den 23. oktober 2008.

€ 71.895.696 Superenalotto rekord jackpoten ble vunnet den 27. Desember 2010 av 2 uavhengige heldige spillere, som kjøpte loddene sine i den samme kiosken i Napoli og hadde valgt akkurat de samme tallene, disse vinnerne mottok € 35.947.848 hver.

€ 71,767,565 Superena rekord jackpoten ble vunnet den 4 mai 2005 av ett enkelt lodd som ble delt av ti kunder som hadde kjøpt en vinnende billett på en bar i Milano.

$ 45,000,000 Prisen ble vunnet i oktober 1998, mindre enn et år etter Superenalotto lanseringen. Denne rekordhøye jackpot gevinsten kom på nyhetene verden rundt som historisk begivenhet, på grunn av 100 spillere som delte hoved jackpot-premien, praktisk talt hele den italienske landsbyen Peschici.

Hva er den vinneroddsen for Super Enalotto italiensk lotteri?

Sjansene for å vinne jackpotten i SuperEnalotto er en i 622 614 630, som gjør dette populære italienske spillet svært vanskelig å vinne når man sammenligner det med alle de andre store lotteriene i verden. Selv å vinne andre premier er ganske vanskelig, for eksempel er sjansene til å vinne andrepris i Super Enalotto 1 i 103.769.105. Selv om det er vanskelig er det fortsatt en mulighet til å vinne, og det er alt som virkelig betyr noe når du satser penger i lotteri.

Detaljerte vinnersjanser i italiensk lotteri – SuperEnalotto presenteres i tabellen under:

Premier nivåer     Match         Vinneroddsen
1 premie                    6                   1:622 614 630
2 premie                   5+1               1:103 769 105
3 premie                   5                   1:1 250 230
4 premie                   4                   1:11 907
5 premie                   3                   1:327
6 premie                   2                   1:22

Italiensk lotto regler. Hvordan spille Superenalotto? Hvordan fungerer Superenalotto?


Å spille SuperEnalotto er enkelt. For å spille SuperEnalotto velger en spiller 6 tall fra en pool på 90 tall for hvert lodd. Spillere som ønsker å spille SuperEnalotto, kan eventuelt også velge et ekstra nummer ut av 90, kalt “Superstar” for ekstra kostnad.

Under Superenalotto sitt første trekk fra maskinen, blir syv tall plukket. Seks vanlige tall og ett tall kalt ‘jolly’. The ‘jolly’ nummeret trekkes fra de opprinnelige 1-90 og kombineres med de andre tallene i ulike kombinasjoner for andrepremien og andre mindre premier.

Under Superenalotto brukes også den andre maskinen til å velge en egen ball kalt “Superstar” fra tallene 1 til 90. Hvis Superstar nummeret ditt trekkes i en SuperEnalotto utlodning, vinner du større premier fordi det kommer til å multiplisere en eksisterende premie. Siden andre maskinen brukes til å velge “Superstar” nummer, er det mulig at det kan kopiere nummer som allerede er valgt fra den første maskinen, dersom duplisering av tall skjer betyr det at det kan bli enda større gevinster.

Hvis ingen vinner jackpotten på SuperEnalotto, ruller den over til neste trekning, og fortsetter dermed å vokse til den blir vunnet. Fordi det ikke finnes en jackpot cap, kan SuperEnalotto jackpotter vokse seg større og større mange måneder av gangen og nå utrolige summer for den totale hovedpremien.

Når er det SuperEnalotto utlodning?

Italiensk lotteri Super Enalotto trekninger finne sted 3 ganger i uken hver tirsdag, torsdag og lørdag, og tidspunktet for trekningen er 19:30 eller 20:00 CET (Continental Europe tid).

Av og til når en stor helligdag feires i Italia på dagen når en SuperEnalotto trekning er planlagt, flyttes den italienske lotto trekningen til neste påfølgende dag, unntatt søndager.

Inntil 2009 var vinnertallene i SuperEnalotto kombinasjoner av de første vinnertallene hentet fra regionale trekninger holdt av Lottomatica i 7 forskjellige italienske byer:

Bari, Firenze, Milano, Napoli, Palermo, Roma, Venezia ( “Jolly” nummer), men fra og med 2009, blir Superenalotto vinnertallene valgt i én trekning, uavhengig av enkelte regionale italienske lotterier.

Å vinne SuperEnalotto. Hvordan vinne Superenalotto? Hvor mye kan jeg vinne?

For å vinne hoved jackpot premien på italiensk lotto må en spiller samsvare med seks vanlige tall, uavhengig av bonusnummeret. Spillerne er likevel i stand til å vinne ekstra premier for å matche ulike kombinasjoner av de viktigste tallene og bonus tall.

For eksempel for å vinne andre rangs premier i SuperEnalotto er spillere forventet å matche de fem viktigste tallene og den såkalte “Jolly Ball”, også er det mulig å vinne en liten premie for å matche kun to tall; Det er også premier for å gjette riktig 3, 4 og 5 tall.

Hvor mye kan jeg vinne på Superenalotto?

Lotteri spillere kan vinne store jackpot premier. Potensielle hovedpremier er avhengig av hvor mange ganger jackpoten har rullet over. Den minste jackpoten er 2 millioner euro, men på en rekke anledninger var det ingen hoved prisvinnere for måneder av gangen og SuperEnalotto jackpoten nådde nivåer langt utover 100 millioner euro.

Mengden gevinster for sekundære premier er avhengig av to faktorer: dagen trekningen skjer og antall vinnere per rang.

På lørdager er vanligvis billettsalget høyere enn på tirsdager, derfor er det mulig å vinne litt mer for å matche 5 tall eller 5 tall og Jolly, i løpet av helgen sammenlignet med trekninger gjort i løpet av en uke.

På den annen side hvis det er flere vinnere enn normalt for hver premiekategori er premiene fortynnet mellom flere vinnere.

SuperEnalotto lotteri spillere bør forvente gevinster i følgende beløp per premiekategori, 2 tall estimerer en gevinst på rundt 5 euro, 3 nummer gevinster i området rundt mer eller mindre 30 euro, med 4 tall er det mulig å vinne mellom 200 og 500 euro, gevinster med 5 tall er mer mangfoldig (fordi mye mindre antall mulige totale vinnere) det kan være alt fra så lite som 10.000 euro opp til 300.000 euro. Lignende situasjon i tilfelle av gevinster for 5 matchende tall og “jolly number”, gevinsten kan variere fra rundt 100.000 euro og opp til 1 million euro.

SuperEnalotto operatøren dedikerer bare 35% av loddsalg til gevinster, ca 55% går til operatøren og rundt 10% dekker driftskostnadene. For lotterispillere er det ikke en veldig attraktiv fordelingen av inntekter fra loddsalg. Skulle operatøren besluttet å bevilge en større prosentandel av inntektene til premiefondet, ville gevinstene vært mye større for både hovedprisene og andre mindre gevinster.

Comments are closed.