Spille EuroMillions

Kan utlendinger og norske innbyggere spille italiensk lotto og kjøpe Superenalotto kuponger?

SuperEnalotto er et svært populært italiensk lotteri og som tidligere uttalelser fastslår er det basert i Italia. Millioner av italienske lottospillere spiller SuperEnalotto hver uke. Supereanlotto har blitt kjent blant utenlandske lottospillere de siste årene fordi det tilbyr en av de største lotto jackpottene i verden. SuperEnalotto jackpotter er sammenlignbare i størrelse med jackpotter som tilbys av de største lotteriene fra Europa og USA som Euromillions, Powerball og MegaMillions for å nevne noen.

Derfor bør det ikke overraske at Superenalotto fikk oppmerksomheten til mange utlendinger, deriblant norske innbyggere, som ønsker å kjøpe kuponger for dette populære italienske lotteriet. Norske innbyggere og utlendinger ønsker også å ha en sjanse til å spille SuperEnalotto og vinne store jackpot premier.

Mange utlendinger som ønsker å spille SuperEnalotto men er ikke bosatt i Italia men andre land, inkludert Norge, spør ofte:

Er det mulig å kjøpe italienske lottokuponger i Norge av norske innbyggere?

Kan utlendinger spille Superenalotto italiensk lotto?

Du trenger ikke å være bosatt eller statsborger i Italia for å spille SuperEnalotto italiensk lotto. Også utlendinger, inkludert norske lottospillere kan kjøpe Superena italienske lottokuponger uavhengig av oppholdsstatus.

Hvis lottospillere som ikke er italienske innbyggere eller borgere har rett til å kjøpe Superena billetter, har de åpenbart lov til å vinne allslags premier og få utbetalt gevinstene sine.

Hvordan kan ikke-italienske innbyggere kjøpe italienske lottokuponger?

Hvordan kan utlendinger spille SuperEnalotto lotto?

Hvis det skjer at du for tiden er på ferie i Italia eller besøker Italia for andre grunner, for eksempel forretningsreise. Svaret er enkelt og rett frem: Alt du trenger å gjøre er å ta en tur til nærmeste lottobutikk, der du kan foreta et kjøp av ubegrenset antall kuponger for å spille SuperEnalotto italiensk lotto.

Men hva med de lottospillerne som er utenfor Italia?

Kan jeg kjøpe SuperEnalotto italienske lottokuponger hvis jeg er utlending som bor utenfor Italia, for eksempel i Norge?

Hvis det har seg sånn at du er utlending, men ikke er i Italia for øyeblikket, har du i utgangspunktet 2 alternativer:

Første alternativ: Du kan bestille en rask flytur med et billig lavpris flyselskap eller til og med planlegge en ferietur for å besøke Italia. Når du har kommet frem til Italia kan du kjøpe så mange SuperEnalotto billetter du vil! Når du først er i Italia, tar du deg bare en spasertur til nærmeste butikk som selger Superenalotto kuponger og kjøper den nødvendige mengden av italienske lottokuponger.

Selv om det høres veldig fristende ut å reise på ferie til Italia, er det helt forståelig at dette alternativet ikke er lett tilgjengelig for alle norske lottospillere. Heldigvis finnes det en annen måte, nemlig;

Andre alternativ: Norske innbyggere kan kjøpe kuponger til SuperEnalotto via Internett og spille italiensk lotteri online.

Det finnes en rekke tjenesteleverandører på nettet som spesialiserer seg på å kjøpe lodd på vegne av sine klienter fra hele verden for alle de store lotteriene; dette omfatter åpenbart kjøp av kuponger for det italienske Superena lotteriet.

Deres representanter er fysisk tilstede i Italia for å kjøpe SuperEnalotto kuponger på vegne av kundene sine. De er også forpliktet til å samle inn gevinstene og sende dem til kundene sine. For å dekke utgiftene forbundet med kjøp av lottokuponger for kundene sine, legger de til en liten avgift i prisen av originale Superena kuponger. For en norsk lottospiller er det definitivt billigere og mindre tidkrevende enn en å ta et fly til Italia for eksempel fra Norge.

Lottospillere fra hvilket som helst sted i verden kan spille Superena italiensk lotto på denne måten, så lenge loven i hjemlandet tillater dem å kjøpe kuponger på nett.

Nedenfor er det noen linker til pålitelige tjenesteleverandører som tilbyr muligheten til å kjøpe lottokuponger for italienske SuperEnalotto på vegne av kundene sine.

Alle utlendinger som er villige til å kjøpe Superena kuponger
kan spille italiensk lotto med PlayHugeLottos,
klikk på banneret under:

Også utlendinger kan spille SuperEnalotto
ved å kjøpe italienske lottokuponger med TheLotter.com,
klikk på banneret under:


(TheLotter sender skannede kopier av innkjøpte kuponger til kundene sine uten ekstra kostnad)

Kan utlendinger delta i italiensk Superena lotteriet på noen annen måte?

Ja, det er også en alternativ måte å kjøpe kuponger på, nemlig å satse på fremtidige lotteri resultater. Disse tjenestene, i stedet for å kjøpe lottokuponger, tar imot innsatser fra kundene sine, så blir disse spillene forsikret av store forsikringsselskaper som garanterer utbetalinger av alle potensielle vinnerpremier. På grunn av en slik innkjøpsstruktur er de i stand til å tilby konkurransedyktige priser for være med på Superena lotteri trekninger sammenlignet med tradisjonelle metoder for å kjøpe lodd på nettet.

Utlendinger inkludert norske innbyggere kan spille italiensk lotto SuperEnalotto ved å satse på utfallet av lotteriets trekninger med:

LuckyLottos (tilhører PlayHugeLottos)

Jackpot

Vi håper denne korte artikkelen svarte på spørsmålet:
Kan utlendinger og norske innbyggere spille italiensk lotto og kjøpe Superenalotto kuponger?

Comments are closed.