Spille EuroMillions

Spille eurolotto i Norge på nettet

De lotterier som er tilgjengelige over disk for Nordmenn omfatter Norsk Tipping Lotto og Viking Lotto.

For å spille Norsk Tipping Lotto spillere skal prøve å plukke ut 7 rette tall blant 34 mulige.  Tegning er overført på onsdager. Gevinster gjøre hvis du har minst fire tallene rett.

For å spille Viking Lotto skal du velge seks tall mellom en og førti-åtte. Disse er omtalt som en kombinasjon. De seks største og utfyllende tall trukket fra de 48 numrene. For å vinne førstepremien, må du ha seks tallene rett.

Det er et samarbeid Lotto, i likhet med Viking Lotto, som opererer i Europa og er kjent som Euro Millions eller Euro Lotto og blir drevet av følgende land: Storbritannia, Frankrike, Spania, Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal, og Sveits – med den totale befolkning på 216 millioner. Euro Millions Jackpotter er generelt noen av de største i verden, ofte når store mengder over € 100.000.000 under rollovers eller EuroMillions ’Superdraws’ i februar og september.

Dessverre norske beboere er  ikke i stand til å delta direkte i dette enorme Jackpot lotteri, fordi Norge ikke er en del av EuroMillions og EuroMillions lotteri kuponger ikke er tilgjengelig i norske butikker eller kiosker.

Men takket være innføringen av internett trenger du ikke å være bosatt i en av deltakende land til å delta og spille EuroMillions, nå kan du bare spille EuroLotto online. Den globale tilgang til lotterier via internett er bare en nylig hendelse, og nå er det aldri har vært enklere å spille online i de største lotterier i verden fra nesten alle kanter av verden.

En rekke online lodd salgsagenter inn på lotteriet markedet, en av dem er PlayHugeLottos.com, en ledende online lotteri kupong leverandør, som gir muligheten til å spille online i over 50 av verdens største lotterier, herunder, bortsett fra EuroMillions, noen med de største Jackpots eksempel: Superena italienske lotteri og USA MegaMillions og PowerBall lotterier.

468x60-signup_bonus_468x60

For å kjøpe et lodd på internett har blitt så lett med tjenester som dette. Du er ikke lenger begrenset til å kjøpe billetter til lotterier bare tilgjengelig i ditt land.