Spille EuroMillions

Viking Lotto

Seks nasjoner deltar i Viking Lotto-samarbeidet. De fem nordiske landene Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark startet spillet i 1993, og Viking Lotto ble verdens første vellykkede, ukentlige spill på tvers av landegrenser. Estland kom med som sjette nasjon våren 2000.

Det er i Norge at interessen for Viking Lotto er størst, og i 2008 spilte vi Viking Lotto for 1,5 mrd. kroner.

Viking Lotto har mye til felles med Lotto, men her er det om å gjøre å få 6 rette av 48 mulige tall, ikke 7/34 som i Lotto.  Trekningen gjøres hver onsdag i Norsk Tippings lokaler, og sendingen overføres via satellitt til de andre nasjonene.

Det er lykketallet og lykketallspotten som skaper de aller største premiene i Viking Lotto. Hver onsdag trekkes ett tall ut blant de 48 tallene – lykketallet. Tallet legges så tilbake før hovedtrekningen.

Dersom lykketallet er med blant de seks vinnertallene i hovedtrekningen rett etterpå, utløses lykketallspotten for dem som har seks rette. Lykketallspotten øker for hver uke den ikke blir utbetalt.

Hvordan man spiller

Dette spillet er ikke vanskelig eller krever spesielle ferdigheter. Hvis du vil spille, kjøpe en billett og plukke seks tall mellom en og førti-åtte. Disse er omtalt som en kombinasjon. Seks viktigste og flere tall er hentet fra kilden til førtiåtte tall i trekningen. For å vinne førstepremien, må du ha rett seks numrene.

Trekning

Viking Lotto trekkes kl 19.00 hver onsdag. Det er i løpet av denne tiden som en heldig vinner feirer. Serien har en gjetning plukke seks numre av førtiåtte, med priser som går ned til femte divisjon. Med andre ord, kan du likevel vinne hvis han bare klarer å matche tre Lotto tall. Jackpotten betales i en betaling kontant.

Klikk her for å spille Viking Lotto!