Spille EuroMillions

Om Euro Lotto

Euro Lotto ofte brukes som et alternativt navn på EuroMillions lotteriet. I noen land folk snakker om EuroLotto eller Euro Lotteriet og selv Europa Lotteri. Men disse navnene refererer generelt til populære Europeiske Euro Millions Lotteri som er drevet i ni land i Europa og spilt av hundrevis av millioner av mennesker hver uke.

Hvordan kjøpe Euro Lotto online

Euro Lotto kuponger selges over disk i de ni europeiske landene som deltar i EuroMillions lotteriet, Storbritannia, Frankrike, Spania, Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits. Det var en tid da du kunne bare spille Euro Lotto dersom du bodde i et av Euro Lotto land, men ikke lenger – utlendinger kan kjøpe Euro Lotto kupong og spille Euro Lotto fra hvor som helst i verden.

Nøkkelen til dette er internett, du kan du kjøpe Euro Lotto kuponger på nettet med hjelp av dedikerte lodd håndtering agenter. De har ansatte i Euro Lotto land som kjøper kuponger for lotteri spillere fra hele verden. Agenten kommer inn vinnende EuroLotto tall (forhåpentligvis) i hver lotteri uavgjort, holder kvitteringer trygg og selv varsler deg via e-post av Euro Lotto resultater og selvfølgelig når du vinner en jackpot!

Det er selvfølgelig veldig viktig at lotteriet agenten være troverdig. Vi anbefaler tjenestene til PlayHugeLottos.com, kjenner vi deres service første hånd, og de har vært å kjøpe Euro Lotto og andre lotteri kuponger for over 10 år og opprettholde et godt omdømme i lotteri verden.

http://www.playeuromillions.com/da/home.html

Hvordan spille Euro Lotto online

For å vinne Euro Lotto jackpot du trenger å matche fem faste tall som varierer fra 1 til 50 og 2 “Lucky Star” tall som går fra 1 til 9. Det høres ikke så vanskelig, men oddsen for å vinne førstepremie jackpot er 1 av 76275360 – derfor EuroLotto Jackpots ofte rollover og bygge opp store og spennende jackpotter som har nådd godt over € 100 000 000 mange ganger!

Hvis det ikke er nok for deg da hvordan om Euro Lotto / EuroMillions superdraw? To ganger i året, i februar og oktober, er det en EuroMillions Superdraw med en jackpot premien på 100 millioner euro! Hvis denne massive lotteriet jackpot er ikke vunnet den legges til neste ukene Euro Lotto trekning, en typisk Euro Millions jackpot starter på € 15000000, slik at du gjør matematikken – det kan bli veldig stort! Bare i oktober i fjor en Euro Lotto-spiller vant en jackpot verdt like under 130 millioner euro.

De sier at du kan lage din egen flaks og en måte å starte er å kjøpe en Euro Lotto kupong og spille EuroLotto online!

Om Euro Lotto
Euro Lotto ofte brukes som et alternativt navn på EuroMillions lotteriet. I noen land folk snakker om EuroLotto eller Euro Lotto og selv Europa Lottery. Men disse navnene refererer generelt til populære europeiske Euro Millions Lotteriet som er drevet i ni land i Europa og spilt av hundrevis av millioner av mennesker hver uke.
Hvordan kjøpe Euro Lotto online
Euro Lotto billetter selges over disk i de ni europeiske landene som deltar og kjører EuroMillions lotteriet, Storbritannia, Frankrike, Spania, Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits. Det var en tid da du kunne bare spille Euro Lotto kuponger dersom du bodde i et av Euro Lotto land, men ikke lenger – utlendinger kan spille kjøpe Euro Lotto billetter og spille Euro Lotto fra hvor som helst i verden.
Nøkkelen til dette er internett, kan du kjøpe Euro Lotto kuponger på nettet med hjelp av dedikerte lodd håndtering agenter. De har ansatte i Euro Lotto land som kjøper kuponger for lotteriet spillere fra hele verden. Agenten kommer inn vinnende EuroLotto tall (forhåpentligvis) i hver lotteri uavgjort, holder kvitteringer trygg og selv varsler deg via e-post av Euro Lotto resultater og selvfølgelig når du vinner en jackpot!
Det er selvfølgelig veldig viktig at lotteriet agenten være troverdig. Vi anbefaler tjenestene til PlayHugeLottos.com, kjenner vi deres service første hånd, og de har vært å kjøpe Euro Lotto og andre lotteri billetter for over 10 år og opprettholde et godt omdømme i lotteriet verden.
(Banner)
Hvordan spille Euro Lotto online
For å vinne Euro Lotto jackpot du trenger å matche fem faste tall som varierer fra 1 til 50 og 2 “Lucky Star” tall som går fra 1 til 9. Det høres ikke så vanskelig, men oddsen for å vinne førstepremien jackpot er 1 av 76275360 – derfor EuroLotto Jackpots ofte rollover bygge opp store og spennende jackpotter som har nådd godt over € 100 000 000 mange ganger!
Hvis det ikke er nok for deg da hvordan om Euro Lotto / EuroMillions superdraw? To ganger i året, i februar og oktober, er det en EuroMillions Superdraw med en jackpot premien på 100 millioner euro! Hvis denne massive lotteriet jackpot er ikke vunnet den legges til neste ukene Euro Lotto tegne, en typisk Euro Millions jackpot starter på € 15000000, slik at du gjør matematikken – det kan bli veldig stort! Bare i oktober i fjor en enkelt Euro Lotto-spiller vant en jackpot verdt like under 130 millioner euro.
De sier at du kan lage din egen flaks og en måte å starte som er å kjøpe en euro Lotto billett og spille EuroLotto online!