Spille EuroMillions

SuperEnalotto Italia fortsatt på jakt etter jackpot vinneren

Det er vanskelig å tro, men Super Enalotto Italia er fortsatt på jakt etter en vinner og det Enalotto jackpot er nå € 116 000 000. Spillere over Italia er positivt febrilsk om jackpot og verden lotteri spillere får inn på handlingen også. Den SuperEnalotto Italia har rekorden lotteri jackpot på € 147 000 000, vil denne komme til å bli enda høyere før den er vunnet?

Som jackpot når € 116 000 000, nyheter av denne støtfangeren jackpot når andre deler av Europa og verden. Siste gang Super Enalotto Italia jackpot fikk denne høyt tok lotteri spillere fordel av billige flyreiser i fra Tyskland og andre europeiske land til å kjøpe billetter på trekning som lotteriet feber smittet over utenfor Italia.

Takket være www.PlayHugeLottos.com, du trenger ikke å kjøpe flybilletter til få lotteri kuponger for SuperEnalotto Italia trekket, alt du trenger å gjøre er å klikke på banneret nedenfor og du kan kjøpe kuponger til € 116 000 000 Super Enalotto Italia trekke fra hvor som helst i verden.

http://www.playsuperena.com/da/home.html

Vi har fått se Super Enalotto Italia i flere uker nå og vil fortsette å holde øye med jackpot fram vant sitt. Ganske snart kommer til å bli en verdensrekord igjen, med mindre vant før det selvfølgelig! Lykke til alle som kjøpe EnaLotto kuponger og vi håper du kan bli en av verdens største vinnere!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>